Om os

Kenwood Danmark

CarVision ApS blev grundlagt i 1990 i Danmark. Fra en stille start i 1990 og frem til i dag, har vi været i en forrygende udvikling. Fra nogle ganske få varer dengang og frem til i dag, kan vi konstatere, at vores satsning på at levere kvalitetsprodukter, til den rigtige pris, har vist sig at være rigtig. I dag rummer vores moderne lager i Fåborg flere tusinde varenumre, og flere vil komme til. I en tid hvor bilerne bliver mere og mere avancerede, stilles der også større krav til de produkter, der skal eftermonteres. Hos os gør vi alt for at sikre os, at vores produkter lever op til disse krav. Vi leverer bl.a. et omfattende sortiment indenfor:

  • KENWOOD Car-Fi, autoradioer, navigationer og multimediesystemer i et stort og utroligt spændende udvalg. Her er virkeligt noget for enhver smag. 
  • Universale såvel som modeltilpassede fartpiloter fra verdens største producent - LiteON, hvilket gør, at vi er i stand til at levere en fartpilot til alt med 4 hjul og et rat.
  • EIBACH Sænkningssæt og undervogne til næsten alle vogntyper.
  • Navigationssystemer fuldt integreret i bilen, samt håndholdte løsninger, dækkende ethvert behov.
  • Multimedie-systemer i mange varianter, CarPlay og Mirrorlink, loftskærme, skærme til montering i nakkestøtterne i forskellige størrelser.
  • Alarmer og startspærrer i mange varianter, herunder også de nyeste Can-Bus alarmer, som sikrer din bil ud over det normale.
  • Sædevarme, Xenon-lys, Batteri udstyr, parkeringssensorer, Bakkamera & Monitorer og meget mere — ja, listen er lang.

Brug et par minutter, og se vores hjemmeside igennem. Vi lover, at der er mange spændende ting! Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller ønsker du oplysninger om, hvordan vi får en samhandel i gang, så kontakt vores salgskonsulent i dit område.

Vi glæder os til at give dig et godt tilbud.

til top