Hvad er DAB+?

DAB står for Digital Audio Broadcasting, og den ses som den fremtidige sendeflade for radio. I efteråret 2017 skiftede radiosignalet fra det gamle DAB-signal til den nye version, DAB+, der giver mulighed for at sende flere kanaler. Alle de DAB-radioer, vi har i sortimentet her på carvision.dk understøtter DAB+ signalet.


DAB er en digital erstatning for det ældre, analoge FM-net, og flere og flere anskaffer sig en DAB+-radio. Det skyldes dels, at der er flere radiokanaler, som man kun kan finde på DAB+, da der ikke er mere plads på FM-båndet, dels at man opnår en bedre kvalitet af radiosignalet med DAB+ m.m.

Flere valgmuligheder med DAB+

DAB+ teknologien (eller den digitale radio) åbner op for en helt ny verden af muligheder i forhold til det analoge FM-net. Med digital radio er der plads til at udsende en langt større mængde af radiokanaler end der er ved FM-radioen. Derfor kan du ved at anskaffe dig en DAB-radio få adgang til radiokanaler, som der ikke er mulighed for at få adgang til via det analoge FM-net. Det store udvalg gør, at der findes DAB radio kanaler til enhver musiksmag - gå på opdagelse og find de digitale radiostationer, der matcher netop din smag.

Slip for skrattende kanalsøgning
Udover det større udvalg af radiokanaler er det med en DAB+ radio også nemmere at finde frem til den kanal, du søger. Her kan du nemlig søge på navnet på den radiokanal eller musikgenre, du gerne vil høre, ved at bruge radioens displayfunktion. Du skal altså ikke længere igennem en endeløs støj og skratten for at tune ind på en radiokanal - sådan som vi kender det fra FM-radioen. DAB+ signalet har altså også den fordel, at det sikrer dig en skarp og ren lydkvalitet.

Bredt udvalg af DAB-radioer

Hos CarVision.dk har vi et stort udvalg af Kenwood med DAB+, se nærmere på , og .


Kenwood KTC-500 DAB - Bluetooth & DAB+ modtagerKKTC500DAB
Forventet leveringstid 1-3 dage i Europa
DKK  1.599,00  inkl. moms
Tiny C6 DAB+ med display og antenneASM2000DAB
DKK  1.323,75  inkl. moms
DAB modtagerSM21
DKK  1.299,00  inkl. moms
Fiamm DAB antenne smartphoneSM20
DKK  1.299,00  inkl. moms
Kenwood CR-M10DAB mini anlæg med DAB+ og BT streamingKCR-M10DABB
DKK  699,00  inkl. moms
Åbningstider:

Salg: Mandag - torsdag: 08.00 - 16.15 | Fredag: 08.30 - 15.30

web/design: mouret
Til top