Relaterede varer
Mere om produktet

MKi9000 er et unikt Bluetooth håndfri bilsæt, som kan installeres på alle biler. Den kombinerer den nyeste kommunikationsteknologi med et komplet sæt af tjenester, som er dedikeret til musik. Vælger du at benytte din Bluetooth mobiltelefon i din MKi9000 får du muligheden for at etablere dig på et par sekunder, hvorefter enhver telefonsamtale kan klares uden at røre mobiltelefonen. En ny bruger stemmegenkendelse og talesyntese er integreret i dette håndfri bilsæt, hvilket gør det meget let at benytte i enhver situation. Og alle stik til alle typer musik er forsynet med MKi9000 håndfri kit: iPod, iPhone, iTouch, USB-nøgler, USB MP3-afspillere, Bluetooth-stereo-enheder, cd-afspillere, MiniDisc.

For at få lyden ud af bilens egne højttalere og få mutet radioen når telefonen ringer, kræver det i visse biler en adapter (ISO2CAR).
Specifikationer
Vejledninger
Varen passer til følgende bil modeller
Åbningstider:

Salg: Mandag - torsdag: 08.00 - 16.15 | Fredag: 08.30 - 15.30

web/design: mouret
Til top

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Carvision ApS og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte Carvision ApS accepterer du vores brug af cookies.

OK