Park Solar - Elektronisk P-skive med Solceller Park Solar - Elektronisk P-skive med Solceller Park Solar - Elektronisk P-skive med Solceller Park Solar - Elektronisk P-skive med Solceller Spar
14%

Park Solar - Elektronisk P-skive med Solceller

Varenummer:89530
DKK 279,20DKK 238,40 DKK 298,00
Antal
 
Teknologien i Park Solar fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet - naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). På samme vis registrerer Park Solar, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Solcelleteknologiven og den automatiske aktivering gør, at du aldrig skal tænke på batteriskift eller huske at stille p-skiven. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Det fremgår tydelig, at der er tænkt over detaljerne i Park Solar. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Solar bliver en udsmykning til bilen - modsat mange andre p-skiver. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.

Urets nøjagtighed (gns.): ± 1 min./ 1 år
Reaktionstid (parkeringsmode): Ca. 20 sekunder
Reaktionstid (ud af parkeringsmode): Ca. 20 sekunder
  • 5713141090001
  • 89530
  • 0.2 kg.
    til top